Des de SOM NATURA impulsem iniciatives pràctiques per afavorir el contacte amb la natura, vivint a la ciutat, com a font de benestar.

  • a través de l’acció, la vivència i el gaudi.
  • fomentant la comunitat entorn de la natura a la ciutat.
  • aliniades amb l’economia social i solidària i l’economia del procomú.

Qui som?

Laia Botey, amb la mirada posada en la connexió amb la natura i els seus beneficis en el nostre benestar. Trajectòria professional fidel al tercer sector ambiental, especialment en l’àmbit del voluntariat a la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC). Formació i experiència centrada en l’àmbit de la comunicació i també en la coordinació i gestió d’ONGs, així com en la relació amb empreses i el sector de l’Economia Social i Solidària. Gran part del recorregut professional en projectes amb gran diversitat d’actors, orientats a la generació de sinergia i treball en xarxa.

Anna Parisi, actualment treballant a la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC). És geògrafa amb experiència i formació en temes relacionats en el vincle entre societat i natura, des del tercer sector ambiental, els serveis ambientals, la jardineria i la comunicació ambiental, en l’àmbit de les ONGs de voluntariat ambientat. Entusiasta de les xarxes socials i la innovació tecnològica especialment en l’àmbit social.

Irene Febrer Daunas, ambientòloga.

Si voleu contactar amb nosaltres, ens trobareu a benvinguda@somnatura.cat.