Volem que els nens i les nenes arribin a l’escola amb més percepció de natura!

Per això, impulsem el Camí escolar verd, perquè vagin a peu per camins saludables, a més de segurs.

Comencem amb una prova pilot al barri de Sarrià… El repte és enverdir de forma comunitària un dels itineraris que fan a peu els nens i nenes per anar fins a l’escola Orlandai, per tal d’oferir-los de forma quotidiana els beneficis que el verd i la percepció de natura tenen per al benestar i, fins i tot, per a l’aprenentatge. El recorregut passa pels carrers Jaume Piquet, Ivorra, Monterols, Trinquet i Avinguda Foix.

El Camí escolar verd convida a la participació a la comunitat educativa de l’escola però també a fer comunitat entorn del verd amb el veïnat, els establiments, els comerços i l’equipament que hi ha al llarg de l’itinerari, no només com a corresponsables d’aquest camí per als nens i nenes, sinó com a beneficiaris finals també d’aquest entorn més verd i més saludable.

Doncs si voleu saber com segueix el projecte o com participar-hi, seguiu/nos al blog, deixeu-nos el vostre correu aquí o escriviu-nos a camiescolarverd@somnatura.cat.

També ens podeu seguir a Instagram @enverdim_camiescolar o compartr les vostres imatges amb l’etiqueta #camiescolarverd.

Amb la col·laboració de l’Escola Orlandai, l’AFA de l’escola i la comissió Camí escolar i la classe de Camaleons, la Casa Orlandai i Ecocomissió, l’Espai Gardenyes i la Plataforma Sarrià Respira, i en el marc del programa “Camí escolar, camí amic” de l’IMEB.